Kurt Burgelman, Gentenaar, zanger, entertainer en 'ambetante mens'
Volledig scherm
Kurt Burgelman, Gentenaar, zanger, entertainer en 'ambetante mens' © KOS/Miemiekehobbyfotografie

Optreden

 1. Beeldtechnieker van rocksterren opent bloemenwinkel met de hulp van Harry Styles: “Ja, ik zie hem hier nog eens binnenwandelen”
  PREMIUM
  Gent

  Beeldtech­nie­ker van rockster­ren opent bloemenwin­kel met de hulp van Harry Styles: “Ja, ik zie hem hier nog eens binnenwan­de­len”

  Gentenaar Yves Van Acker heeft met een honderdtal artiesten samengewerkt. Met de The Chemical Brothers, Bon Jovi en Muse is hij zelfs meermaals op tournee geweest. Het is dankzij een van die sterren, de Britse acteur en singer-songwriter Harry Styles, dat hij nu zijn droom heeft kunnen verwezenlijken: een winkel in droogbloemen. Begin november opende Yves bloemenwinkel Bloempjes aan het Rabot. “Als er één artiest langskomt waarmee ik heb samengewerkt, zal het wel Harry Styles zijn”, gokt Yves. “In een interview heeft hij eens gezegd dat hij bloemenverkoper zou geworden zijn mocht hij geen rockster zijn.”
 1. Van dwerggeitjes in het park tot cinema op het water: de leukste voorstellen voor het Wijkbudget
  Gent

  Van dwerggeit­jes in het park tot cinema op het water: de leukste voorstel­len voor het Wijkbudget

  Het Gentse stadsbestuur voorziet een budget van 6,25 miljoen euro om de 25 wijken van Gent nog beter te maken. Sinds september konden bewoners van de eerste 11 wijken een voorstel indien, tot en met eind november. Nu de deadline verlopen is, staan er 495 voorstellen online. Het aantal alleen al toont aan dat Gentenaars creatief zijn in hart en nieren, maar de inhoud van de voorstellen tonen dat nog veel meer. Wij haalden de leukste voorstellen er alvast uit voor jou.
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen
  Play

  Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen