Scholen bereiden zich vol overgave voor op de heropstart, maar moeten telkens opnieuw hun organisatie omgooien. In Gent blijven veel lagere scholen bij hun plan om alle leerlingen de helft van de tijd te laten komen.
Volledig scherm
Scholen bereiden zich vol overgave voor op de heropstart, maar moeten telkens opnieuw hun organisatie omgooien. In Gent blijven veel lagere scholen bij hun plan om alle leerlingen de helft van de tijd te laten komen. © Wannes Nimmegeers

Opstart lagere scholen 5 of 8 juni: “Normaal starten is niet haalbaar”

Hoe groot de opluchting bij de basisscholen ook is dat de deuren weer open mogen voor alle kinderen, toch zullen in Gent op 5 of 8 juni weinig of geen lagere scholen ‘normaal’ opstarten. De hygiënische maatregelen zijn immers niet mee aangepast.

 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.