De gordijnen hangen vol schimmel en het vuilnis stapelt zich op in het vuilste huis van Sint-Amandsberg.
Volledig scherm
De gordijnen hangen vol schimmel en het vuilnis stapelt zich op in het vuilste huis van Sint-Amandsberg. © Wannes Nimmegeers

Opruimwerken in vuilste huis van Sint-Amandsberg gaan onverminderd voort

Na twee dagen zijn de opruimwerken in het vuilste huis van Sint-Amandsberg nog steeds aan de gang. De gespecialiseerde firma is intussen aan de slag op de bovenandverdieping. De bewoner verzamelde al jarenlang rommel in zijn woning. Buren klaagden over de stank en een muizenplaag.

39 reacties

 • freddie Duster

  4 jaar geleden
  Een kruiwagen voor de benedenverdieping en een stortkoker recht in de container voor de bovenverdieping, meer moet dat niet zijn. Maar neen, eerst alles in vuilniszakken scheppen ... Het moet blijkbaar zeeeeeeeeeer lang duren.
 • jef vermeulen

  4 jaar geleden
  Schandalig gloednieuwe donsjassen en motorhelmen worden bij het vuil gesmeten ! Om van de rest maar te zwijgen.
 • Jan Hebbelinck

  4 jaar geleden
  Ik lees hier van sommigen dat buren beter zouden meehelpen... Wel ik woon ook in Gent en tijdje geleden stond er iemand voor mijn poort. Vermoedelijk bezoeker van cafeetje op de hoek. Ik kreeg van politie de raad om zeker niet binnen te gaan want je weet nooit hoe iemand reageert. Wel, hier zou ik dit ook niet doen. Trouwens de man verblijft bij familie..... Familie, het is aan jullie zou ik zo zeggen.
 • Tina Colpaert

  4 jaar geleden
  Ze hadden hem moeten dwingen op zijn minste zijn eigen rotzooi op te helpen ruimen en stuur maar gepeperde rekening dan zal hij misschien wel goesting hebben om een zoals normale mensen een vuilzak buiten te zetten!
 • Kristina Verhasselt

  4 jaar geleden
  Triestige reacties hier,zowel naar de persoon in kwestie,de buren en de gemeente toe... Iedereen heeft zijn oordeel klaar... Spijtig...