Het zwembad voert vanaf volgende week identiteitskaartcontroles in.
Volledig scherm
Het zwembad voert vanaf volgende week identiteitskaartcontroles in. © Wannes Nimmegeers

Opnieuw zedenfeiten in zwembad Rozebroeken: 17-jarig meisje betast

In het Gentse zwembad Rozebroeken is vorige week woensdag een 17-jarig meisje door een tiener betast op de wildwaterbaan. Dat schrijft De Gentenaar. De aanranding volgt na klachten van het zwembadpersoneel dat dergelijke incidenten te weinig aangepakt worden. De politie bevestigt dat er een onderzoek loopt.

61 reacties

 • Michel Lameras

  3 jaar geleden
  michel als ze zich misdragen hoe kan da .... dan ist te laat gewoon niet binnen laten ze zijn geen respeckt waard dat kennen ze niet want ze hebben het ook niet voor een ander dus buiten ermee
 • Francois Van Mol

  3 jaar geleden
  Het sluipende gif van de linkse doctrine en policor mediacultuur in al zijn facetten werkt subversief en verlammend voor onze samenleving. Wij laten ons gewoon overrompelen en laten ons zienderogen overnemen ,we hebben het al lang opgegeven want we zijn weerloos en vleugellam gemaakt . Daar heeft men 40 jaar de tijd voor gehad. Dit zijn de eerste resultaten.
 • gustaaf van bever

  3 jaar geleden
  @birgit vanderest , ook als ze daar met twee en meer rondhangen ? Bedenk dat je maar één kans krijgt te knijpen, is dat verkeerd , ben je zeker de sigaar. En, als jong meisje moet je zelf maar eens in dergelijke onverwachte situatie komen...reactie onvoorspelbaar, meestal proberen vluchten..
 • Karel Wary

  3 jaar geleden
  De oudere jongeren zetten de kinderen onder de twaalf ook aan om foute dingen te doen. Ze worden ze door hen opgevoed voor later en blijven ze uit de 'strafzone'. Ze zijn immers nog geen 12. Op straat dan schieten de oudere jongeren dan wel in gang om hun descipelen nog wat verder op te voeden (?) in de misdaad. En de politiek die minimaliseert maar.
 • filip de cock

  3 jaar geleden
  ic-controle is n lachertje, enkel goed voor pr, beter dubbel zoveel redders laten toezicht houden
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. MIJN STAD. Gentse ‘taxi-legende’ Fouad: “Ik heb de Brugse Poort uit mijn jeugd voor een stuk teruggevonden in De Pinte”
  PREMIUM
  Gent/De Pinte

  MIJN STAD. Gentse ‘taxi-legende’ Fouad: “Ik heb de Brugse Poort uit mijn jeugd voor een stuk teruggevon­den in De Pinte”

  Taxi-legende Fouad Oulad Khlie (44) zocht en vond het buurtgevoel van de Brugse Poort van weleer terug tussen de villa’s in De Pinte. “Weet je wat ik hier de max vind? De mensen praten nog tegen elkaar op straat.” Hij spreekt vrijuit over de liefde voor zijn ouders, zijn buren en het Gentse nachtleven. “Om 11 uur ‘s ochtends moest ik een bomvolle club in hartje Gent leegkuisen. Als ik dat vandaag de dag zeg tegen jonge klanten geloven ze me niet.”
 3. Wijkinspecteurs drinken koffie met oudere bewoners: “Bijna alles verloopt via het internet, maar veel Gentenaars kennen daar niets van”
  Gent

  Wijkinspec­teurs drinken koffie met oudere bewoners: “Bijna alles verloopt via het internet, maar veel Gentenaars kennen daar niets van”

  De Gentse Wijkpolitie startte onlangs het project ‘Koffie met je buurtinspecteur’. Bedoeling is om Gentenaars en politie op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te laten komen. Wij gingen een kijkje nemen in het Lokaal Dienstencentrum De Waterspiegel waar het wijkcommissariaat Wondelgem met haar bewoners een gesprek aanging over zaken die de buurt beroeren.