Afgelopen zaterdag was tot nu toe de drukste dag van alle edities van het Lichtfestival.
Volledig scherm
Afgelopen zaterdag was tot nu toe de drukste dag van alle edities van het Lichtfestival. © Wannes Nimmegeers

Opnieuw recordeditie voor Lichtfestival

GENTHet Lichtfestival zit er op en het was alweer een editie die alle records brak. Tijdens de eerste vier dagen klokte het Lichtfestival al af op 660.000 bezoekers, 20.000 meer dan de vorige editie. Met zondag er bij worden dat vlot meer dan 800.000 kijklustigen. Zaterdag was de drukste dag ooit voor het festival. De Fly-Over moest zelfs een tijd worden afgesloten.

 1. Guy Seeuws (VDK Gent) voorstander om competitie voort te zetten: “Met stoppen los je niets op. Je schuift alleen problemen vooruit”

  Guy Seeuws (VDK Gent) voorstan­der om competitie voort te zetten: “Met stoppen los je niets op. Je schuift alleen problemen vooruit”

  De competitie bij de vrouwen in de Liga A wordt opnieuw uitgesteld. Voor sommige volleybalteams is dat een logische beslissing. Omdat het organisatorisch en financieel onhaalbaar blijkt te zijn. Vier ploegen - onder wie ook VDK Gent - zijn overtuigd dat het wel kan. Maar dan moeten de strenge protocollen - al goedgekeurd door de ministeries - strikt toegepast worden en dat is niet voor elke Ligaploeg realiseerbaar.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond