Mattijn kreeg enkele rake klappen en kon zijn aanvallers uiteindelijk afweren met zijn skateboard.
Volledig scherm
PREMIUM
Mattijn kreeg enkele rake klappen en kon zijn aanvallers uiteindelijk afweren met zijn skateboard. © RV

Opnieuw jonge skater (13) aangevallen aan Zuidpark

GentAan het Zuidpark in Gent werd vrijdagmiddag rond 15 uur opnieuw een jonge skater aangevallen. Mattijn Van Eeckhoven (15) kreeg enkele rake klappen van 5 jonge kerels. Ze gingen er met zijn portefeuille vandoor. Vader Wesley is op zoek naar getuigen. Vorige zaterdag kregen drie jonge skaters er ook al klappen.

 1. Dit zijn de 7 favoriete adresjes van topchef die voor België naar Bocuse d’Or trekt: “Hiervoor spring ik meteen in de wagen”
  PREMIUM

  Dit zijn de 7 favoriete adresjes van topchef die voor België naar Bocuse d’Or trekt: “Hiervoor spring ik meteen in de wagen”

  Sam Van Houcke, chef-kok van restaurant Maste, mag ons land eind maart vertegenwoordigen in Boedapest tijdens de Bocuse d’Or. Geselecteerd worden voor deze prestigieuze wedstrijd, ook wel eens de Olympische Spelen van de gastronomie genoemd, is niet min. Maar waar gaat de Gentse chef zelf eten? Ontdek hier zijn zeven favoriete restaurants in Vlaanderen.
 2. Vervroegde sluiting cafés verloopt vlot in Gent, maar met een pruillip: “Ze nemen ons geluk weer weg, en dat had vermeden kunnen worden”
  Gent

  Vervroegde sluiting cafés verloopt vlot, maar met een pruillip: “Ze nemen ons geluk weer weg, en dat had vermeden kunnen worden”

  Restaurants en cafés moeten sinds zaterdagavond weer vroeger sluiten, in de hoop het aantal besmettingen weer in te dijken. In Gent verliep dat vlot: enkele minuten na 23 uur waren de cafés zo goed als leeg , al vertrokken veel gasten met tegenzin. “Wat maakt het nu uit of je om 23 uur sluit of om half drie? Wij zijn dubbel gevaccineerd, wij willen leven.”