De opgraving moest duidelijkheid brengen, maar veroorzaakte uiteindelijk vooral meer verdriet.
Volledig scherm
PREMIUM
De opgraving moest duidelijkheid brengen, maar veroorzaakte uiteindelijk vooral meer verdriet. © DVEG

Opgraving van tweelingmeisjes bewijst dat ouders tien jaar lang aan verkeerd graf rouwden: “Er wacht hen een nieuw verwerkingsproces”

GentTien jaar lang bezochten Stefanova (32) en haar man Ivanov (37) de laatste rustplaats van hun veel te vroeg geboren tweeling op de Westerbegraafplaats in Gent. Tot het grafje begin november plots verdwenen was. De ouders stonden voor een raadsel. “Waar zijn onze kinderen naartoe?”, vroegen ze zich hopeloos af. Volgens de begraafplaats rouwde het gezin al die tijd al aan een verkeerd graf. Donderdagochtend werd een opgraving uitgevoerd om duidelijkheid te scheppen, maar het resultaat bezorgde mama Stefanova enkel een gebroken hart.

 1. Patricia (26) start nieuwe crèche: “Door al die negatieve berichten zijn ouders bang, maar er zijn écht nog mensen die dit met hart en ziel doen”
  PREMIUM

  Patricia (26) start nieuwe crèche: “Door al die negatieve berichten zijn ouders bang, maar er zijn écht nog mensen die dit met hart en ziel doen”

  Met 10 jaar ervaring op de teller - nu als verantwoordelijke in een kinderdagverblijf in Sint-Denijs-Westrem, waagt Patricia Turtakova (26) de sprong naar een eigen crèche, in Drongen. En dat terwijl de ene na de andere kinderopvang de deuren moet sluiten en heel wat uitbaters onder vuur liggen. “Natuurlijk is dit een pittig beroep, maar ik doe het met liefde. Het is écht niet in elke kinderopvang kommer en kwel, integendeel.”
  Gent
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.