Het openbaar ministerie heeft cassatieberoep aangetekend tegen de beslissing van de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling (KI) om de Spaanse rapper Valtònyc, die wegens zijn omstreden liedjesteksten tot drieënhalf jaar gevangenis veroordeeld werd en naar België was gevlucht, niet over te leveren aan Spanje.
Volledig scherm
Het openbaar ministerie heeft cassatieberoep aangetekend tegen de beslissing van de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling (KI) om de Spaanse rapper Valtònyc, die wegens zijn omstreden liedjesteksten tot drieënhalf jaar gevangenis veroordeeld werd en naar België was gevlucht, niet over te leveren aan Spanje. © AFP

Openbaar ministerie tekent cassatieberoep aan tegen weigeren van overlevering Spaanse rapper Valtònyc: “Is er misschien druk vanuit Spanje?”

GentHet openbaar ministerie heeft cassatieberoep aangetekend tegen de beslissing van de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling (KI) om de Spaanse rapper Valtònyc, die wegens zijn omstreden liedjesteksten tot drieënhalf jaar gevangenis veroordeeld werd en naar België was gevlucht, niet over te leveren aan Spanje. Dat bevestigt het Gentse parket-generaal.

  1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
    Mijntelco

    Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

    Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.