Politie in de Overpoort in 2018.
Volledig scherm
Politie in de Overpoort in 2018. © Wannes Nimmegeers

Ook meisje van amper 20 doet gretig mee: viertal krijgt tot één jaar cel na vechtpartijen met kapotgeslagen bierglazen

GentVier jonge twintigers maakten het te bont rond de jaarwisseling twee jaar geleden. Na een vechtpartij op 27 december 2018 waarbij slachtoffers verwond werden met stukgeslagen glazen, sloegen de vechtersbazen enkele dagen later opnieuw toe, op oudejaarsnacht. Opnieuw werden er glasscherven gebruikt. Het viertal werd veroordeeld tot gevangenisstraffen tot één jaar.

 1. Kim (35) opent eetcafé aan Zuidpark in pand met bewogen geschiedenis: “Ik zie vooral de voordelen. De buurt heeft nood aan een zaak als de onze”
  PREMIUM
  Gent

  Kim (35) opent eetcafé aan Zuidpark in pand met bewogen geschiede­nis: “Ik zie vooral de voordelen. De buurt heeft nood aan een zaak als de onze”

  Op de hoek van de Sint-Lievenspoortstraat en de Krevelstraat gaat maandag eetcafé Elvire open. Ook in deze coronatijden durft zaakvoerster Kim Oosterlinck (35) te ondernemen, al is dat niet de enige horde op haar pad. Eind juni kwam het pand in een slecht daglicht terecht nadat de vorige uitbater een klap had uitgedeeld aan een zomers geklede studente. Dat verleden mogen we volgens Kim vergeten. Zij kijkt volop naar de toekomst. “De buurt heeft nood aan een eetcafé als het onze”, zegt ze. “Kom gerust een pint drinken aan de toog.”
 1. Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
  Play

  Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen

 2. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest