Beeld ter illustratie - Ziet nieuwjaar er dit jaar zo uit? De provincie Oost-Vlaanderen neemt maandag de beslissing.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie - Ziet nieuwjaar er dit jaar zo uit? De provincie Oost-Vlaanderen neemt maandag de beslissing. © ANP

Ook in Oost-Vlaanderen ligt vuurwerkverbod tijdens oudjaar op tafel: “Maandag nemen we een beslissing”

GentIn de provincie Oost-Vlaanderen zal maandag beslist worden of we met eindejaar vuurwerk mogen knallen. Dat laat gouverneur Carina Van Cauter weten. 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Actiegroep wil op- en afrittencomplex E40 in Drongen ondertunnelen. Schepen Watteeuw: “Dit plan moet grondig onderzocht worden”
  PREMIUM
  Gent

  Actiegroep wil op- en afritten­com­plex E40 in Drongen ondertunne­len. Schepen Watteeuw: “Dit plan moet grondig onderzocht wor­den”

  Zitten de op- en afritten van de E40 in Baarle-Drongen binnen enkele jaren onder de grond? Leefbaar Drongen vindt het alvast een goed idee. De actiegroep werkte een eigen voorstel uit voor de grootschalige werken die binnenkort moeten starten. Gents schepen Filip Watteeuw (Groen) is alvast onder de indruk. “Sommige actiegroepen knutselen een voorstel bij elkaar, maar dat is bij Leefbaar Drongen niet het geval.”