Beeld ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie © Wannes Nimmegeers

Online platformen overspoeld door reservaties: “Alleen in Gent al meer dan 7.000 stoelen bezet dit weekend”

GentDe reservaties voor restaurants draaien op volle toeren en dat hebben ze ook bij online platformen Resengo en Tablebooker gemerkt. In Gent zijn dit weekend zal al duizenden plaatsen bezet. Ook de oproep om zoveel mogelijk met vier te reserveren, blijkt goed gehoord. 

 1. Tim Degruyter haalt meteen een derde plaats in Ieper met zijn nieuwe beachpartner Jo Coenen: “Iedere keer in de top vijf zou fantastisch zijn”
  beachvolleybal BK

  Tim Degruyter haalt meteen een derde plaats in Ieper met zijn nieuwe beachpart­ner Jo Coenen: “Iedere keer in de top vijf zou fantas­tisch zijn”

  Het beachvolleybalseizoen begon veertien dagen geleden met de openingsmanche in Ieper. Dit weekend komen de beachvolleyballers samen in Kortrijk. Vlak naast het sportcomplex ‘De Lange Munte’ werden mooie terreinen aangelegd waar de deelnemers aan het Belgisch beachvolley kampioenschap aan de slag kunnen. Tim Degruyter en Jo Coenen eindigden in Ieper op een derde plaats. De Gentse spelers trachten dit mooi resultaat zondag in Kortrijk te herhalen.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 3. Ontbrekend stukje fietspad naast Louisa d’Havébrug wordt eindelijk aangelegd: “Na het bouwverlof starten we met de werken”
  Gent

  Ontbrekend stukje fietspad naast Louisa d’Havébrug wordt eindelijk aangelegd: “Na het bouwverlof starten we met de werken”

  Nog eind jaar moet naast de Louisa d’Havébrug in Ledeberg een ontbrekend stukje fietspad liggen. De fietsbrug over de Schelde wordt intussen gretig gebruikt, maar veel fietsers storen zich aan de slechte verbinding richting Merelbeke. Daar ligt nu een hoop stenen. “Het is goed nieuws dat het probleem wordt aangepakt”, reageert raadslid Sara Matthieu (Groen).