De politie op de Korenlei. Beeld ter illustratie, niet gemaakt op het moment van de feiten.
Volledig scherm
De politie op de Korenlei. Beeld ter illustratie, niet gemaakt op het moment van de feiten. © Wannes Nimmegeers

Onderzoek wijst uit: politie maakte geen fouten bij oppakken 15 jongeren op Korenlei in maart

GentHet was een hele heisa, toen in maart 15 jongeren werden opgepakt na een diefstal met geweld op de Korenlei. De ouders van verschillende jongeren vonden de werkwijze van de politie ongepast. Na een intern onderzoek blijkt nu dat de politie toen wel degelijk correct handelde.

 1. Zo VeloVeilig is Gent: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  gent

  Zo VeloVeilig is Gent: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Gent hebben 1.019 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.