GENT - Drie klusjesmannen voor één dag op Odisee Gent, naar aanleiding van Youca-dag. Lars, Michaël en Ben verdienen daar elk 55 euro mee. Dat gaat naar het goede doel.
Volledig scherm
GENT - Drie klusjesmannen voor één dag op Odisee Gent, naar aanleiding van Youca-dag. Lars, Michaël en Ben verdienen daar elk 55 euro mee. Dat gaat naar het goede doel. © rv

Odisee Gent werft 7 tijdelijke medewerkers aan ... voor 1 dag

GENTZeven leerlingen van de middelbare school konden op donderdag proeven van het werkveld bij Odisee hogeschool. Hun verdiende loon ging naar het goede doel, in het kader van Youca-day. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Rebelse Gentenaars uit cultuursector tonen hun tanden: “Als er enkel maatregelen komen voor onze sector, blijven we gewoon open.”
  Gent

  Rebelse Gentenaars uit cultuursec­tor tonen hun tanden: “Als er enkel maatrege­len komen voor onze sector, blijven we gewoon open.”

  De Gentse cultuur- en evenementensector is het beu. Morgen komt er een nieuw overlegcomité, maar het Gents Kunstenoverleg is meer dan duidelijk. “Als er enkel maatregelen komen voor onze sector, blijven we gewoon open.” De open brief die ze daarover schreven werd intussen getekend door tal van artiesten, maar ook door heel wat culturele instellingen. Het protest deint intussen uit tot Limburg en tot aan de kust.