De 13-jarige Marit is haar eigen webshop gestart.
Volledig scherm
PREMIUM
De 13-jarige Marit is haar eigen webshop gestart. © Jill Dhondt

Nooit te jong om te ondernemen: 13-jarige Marit uit Gent is eigen webshop gestart voor tieners

GentDat je nooit te jong bent om te ondernemen, dat bewijst de 13-jarige Marit Norman uit Drongen met glans. De Gentse is net een eigen webshop opgestart ‘voor een door tieners’. Meisjes (en binnenkort ook jongens) tussen de 10 en 16 jaar kunnen er terecht voor hippe juwelen en kleren, allemaal zorgvuldig uitgekozen door de modebewuste Marit.

 1. Na massaal protest en negatief advies van brandweer en stad: GMF vraagt minister om plannen De Lijn in Wondelgemse Meersen te herbekijken
  PREMIUM
  Gent / Wondelgem

  Na massaal protest en negatief advies van brandweer en stad: GMF vraagt minister om plannen De Lijn in Wondelgem­se Meersen te herbekij­ken

  Hoe lang blijven de plannen voor een stelplaats annex oefenterrein van De Lijn op de site Wissenhage nog overeind? Het Gents MilieuFront (GMF) heeft een brief geschreven naar de minister Lydia Peeters (Open Vld), met de vraag de plannen voor het oefenterrein dringend te herbekijken. “Het is waanzin om waardevol groengebied vol beton te storten.”
 2. Mario wandelt de Dodentocht voor zijn dochtertje Elisa (8), die talloze epilepsie-aanvallen per dag heeft: “Zo veel mogelijk geld inzamelen voor haar school”
  GENT

  Mario wandelt de Dodentocht voor zijn dochtertje Elisa (8), die talloze epilepsie-aanvallen per dag heeft: “Zo veel mogelijk geld inzamelen voor haar school”

  Je moet er goed zot voor zijn of je hebt écht een missie voor ogen: Mario Vermeersch (50) trotseert op vrijdag de Dodentocht. Niet om iets aan zichzelf te bewijzen, maar om geld in te zamelen voor de school van dochtertje Elisa (8). Het meisje heeft tientallen epilepsie-aanvallen per dag, kon je al in onze krant lezen.