De artistieke leiding van De Vooruit stelt zijn nieuw seizoen - en dus ook de toekomstplannen - voor.
Volledig scherm
De artistieke leiding van De Vooruit stelt zijn nieuw seizoen - en dus ook de toekomstplannen - voor. © Foto Gianni Barbieux

"Nood aan nieuw groot kunstenpodium"

GENTAls Gent een rol van betekenis wil blijven spelen in de internationale podiumkunsten, moet er een nieuwe grote zaal gebouwd worden in de stad. Dat zegt de artistieke leiding van kunstencentrum Vooruit bij de voorstelling van het nieuwe seizoen.

  1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
    TV
    3

    ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

    ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.