Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

Nog één week tot nieuwe parkeerregels, maar VOKA legt zich daar niet bij neer: “Werknemerskaarten voor personeel, vijf uur parkeren is niet haalbaar”

GENTOp 1 oktober gaan de nieuwe parkeerregels van start, dan kan je in de rode, gele en oranje zone maximaal 5 uur bovengronds parkeren. Werkgeversorganisatie VOKA trekt aan de alarmbel. “Er moet toch een manier zijn om hier flexibel mee om te gaan”. Voorzitter Hilde Schuddinck stelt werknemerskaarten voor.

 1. Dé lessen uit de Gentse Feesten 2022: PoléPolé blijkt ‘enfant terrible’, herbruikbare bekers niet ideaal...
  PREMIUM
  Gent

  Dé lessen uit de Gentse Feesten 2022: PoléPolé blijkt ‘enfant terrible’, herbruikba­re bekers niet ide­aal...

  De stadsdiensten, veiligheidsdiensten en een aantal pleinorganisatoren hebben een evaluatie gemaakt van de voorbije ‘wedergeboorte van de Gentse Feesten’. In grote lijnen blijkt dat een enorm succes te zijn geweest, maar toch zijn er enkele pijnpunten, die tegen volgend jaar worden aangepakt, wat je als feestenganger kan voelen. Wij lijsten ze hier even voor je op.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.