Noa werd stevig toegetakeld.
Volledig scherm
Noa werd stevig toegetakeld. © RV

Noa (22) slachtoffer van zinloos geweld op Gentse Feesten: “Ze bleven maar in mijn gezicht slaan”

De 22-jarige studente Noa Cornaer is maandag slachtoffer geworden van zinloos geweld op de Gentse Feesten. Vier mannen takelden haar op klaarlichte dag stevig toe én lieten haar bewusteloos achter. “Mooi meisje, kom hier", klonk het eerst. Toen ik hen negeerde, maakten ze me uit. Voor ik het wist vielen ze mij aan.”

92 reacties

 • Piet Dooremont

  2 jaar geleden
  +30km per uur boetes schrijven is immers van grotere prioriteit dan mensen beschermen en daders van geweldpleging opsporen. Die camera's draaien weg op volle toeren...
 • Dimf Brink

  2 jaar geleden
  Dit doet me denken aan Keulen.
 • Ivo Pauwels

  2 jaar geleden
  Wat een zielige mannen waren dan nu weer. Sterkte Noa! Zo'n mensen zouden ze moeten opnemen en nooit meer vrijlaten. Spijtig dat zo'n onnozelaars jou misschien vertrouwen doen verliezen in mannen en zij de gentse feesten weer in een slecht daglicht moeten brengen...
 • Dirk Pieters

  2 jaar geleden
  Gentse feesten, Gentse ellende zullen ze bedoelen.
 • Rainier Combris

  2 jaar geleden
  Zo erg! Sterkte! Ik versta niet dat mensen zo gemeen kunnen zijn. Heb het ook al tegengekomen dat er ineens zonder reden een hele bende mij begon te slaan. En plezierig dat ze dat vonden. Echt schandalig! Je zou bijna bang zijn om nog je huis uit te komen tegenwoordig.
 1. UGent stuurt internationale studenten op hotel door kotentekort: “Hebben hen aangeraden om in Kortrijk te kijken”
  Gent

  UGent stuurt internatio­na­le studenten op hotel door kotente­kort: “Hebben hen aangeraden om in Kortrijk te kijken”

  De Universiteit Gent heeft 32 van haar internationale studenten op hotel gestuurd. Gewoonweg omdat de universiteit zelf niet voldoende kamers heeft voor die studenten. Studentenhuisvesting is al langer een probleem in Gent, en wordt alsmaar prangender. “Het is een tijdelijke oplossing, internationale studenten zijn hier gewoon te laat om nog te kunnen zoeken.”