Charlotte, Henry en hun hond Bowie.
Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte, Henry en hun hond Bowie. © Stardust On The Ocean

Nieuwjaar op het water: Gentenaars Charlotte en Henry reizen al bijna jaar rond op hun zeilboot. “Je leert strikte plannen loslaten”

GentTwintigers Charlotte Everaert en Henry De Rudder lieten begin 2021 alles achter in Gent. Ze ruilden hun bed and breakfasts in voor een zeilboot om zo de wereld afvaren. Einddatum onbekend. Hun plan was om vanop afstand te werken, gasten mee te nemen, online content te maken en onderzoek te doen naar plastiek in het water. Vlak voor het koppel het nieuwe jaar ingaat op het water, blikken ze terug op wat daarvan overeind is gebleven.

  1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
    Mijntelco

    Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

    Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.