Werknemers van Evolta en hun familie planten boompjes in de Gentbrugse Meersen
Volledig scherm
Werknemers van Evolta en hun familie planten boompjes in de Gentbrugse Meersen © VDS

Nieuwe trend: het bedrijfsbos. “Voor het milieu én voor het team”

GentbruggeIn de Gentbrugse Meersen is zaterdag 1 hectare bos aangeplant, door de medewerkers én op kosten van ingenieurs- en architectenbureau Evolta. Over enkele maanden doen autobouwer Volvo en charcuteriebedrijf Ter Beke hetzelfde. “Het gebeurt inderdaad steeds vaker", zegt Dajo Hermans van Forest FWD, die gronden zoekt om de bossen aan te planten, “en daar kunnen we alleen maar blij om zijn.”

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Laure Flament na de nederlaag van Gent in de CEV Cup: “Tegen Oudegem moeten we ons enthousiasme terugvinden”
  Volleybal

  Laure Flament na de nederlaag van Gent in de CEV Cup: “Tegen Oudegem moeten we ons enthousias­me terugvin­den”

  De heenwedstrijd in de voorbereidende fase van de kwartfinale in de CEV Cup is voor VDK Gent niet verlopen zoals zij het op voorhand gedroomd hadden. De Poolse ploeg van Budowlani Lódz was meer dan één maatje te groot voor de Belgische kampioenen. Een droge 0-3-uitslag en een flinke nederlaag, dat zijn ze niet gewend in Gent. Volgende week moet Gent naar Polen, maar eerst staat zaterdag de confrontatie tegen Oudegem op het programma.