Agnes met Baloe voor de muurschildering van Adele Renault.
Volledig scherm
Agnes met Baloe voor de muurschildering van Adele Renault. © Jill Dhondt

Nieuwe muurschildering in park opgedragen aan buurtbewoner Agnes (74) en hond Baloe: “Zo sympathiek, dit raakt me wel”

GentEen nieuwe muurschildering in een park in de Heirniswijk is hartverwarmend. Niet alleen door hoe het eruitziet, maar ook omdat het is opgedragen aan een buurtbewoner, Agnes Van De Velde (74), en haar hondje Baloe. Die twee hadden meteen het hart veroverd van de kunstenaar toen die de muurtekening aan het maken was.

  1. Gentenaar Jari Vandeputte (27) viert titel met Catanzaro in Serie C en pakt derde prijs in zes jaar Italië: “Mijn beste seizoen tot dusver”
    PREMIUM
    voetbal belgen in het buitenland

    Gentenaar Jari Vandeputte (27) viert titel met Catanzaro in Serie C en pakt derde prijs in zes jaar Italië: “Mijn beste seizoen tot dusver”

    Vergeet ‘the American Dream’, Gentenaar Jari Vandeputte beleeft zíjn droom in Italië. Nadat hij eerder met Viterbese de Coppa Italia Lega Pro (een bekercompetitie in de Serie C) al won en met Vicenza Virtus kampioen werd én de promotie naar de Serie B vierde, pakte de 27-jarige middenvelder vorig weekend ook met Catanzaro de titel in de Serie C. Een derde prijs op Italiaanse bodem in zes jaar tijd in wat een absoluut recordseizoen aan het worden is.