De nieuwe beker is er!
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe beker is er! © Wannes Nimmegeers

Nieuwe herbruikbare Negenduust-beker voorgesteld voor de Gentse Feesten (maar niet elk plein doet mee). Hoe zit het systeem in elkaar en hoeveel kost het?

GentNog even wachten en dan is het zover: de Gentse Feesten (van 15 tot 24 juli) zijn eindelijk terug van weggeweest. Er zal weer tien dagen lang gefeest, gedanst, gegeten en gedronken kunnen worden. Dat laatste zal gebeuren uit een spiksplinternieuwe herbruikbare Negenduust-beker, die maandagmiddag werd voorgesteld. Maar niet elk plein biedt de beker aan. Wij lijsten op waar je welke beker kan gebruiken, inruilen en hoeveel je ervoor moet betalen.

  1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
    Gouden 11
    4

    Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

    De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.