Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Wannes Nimmegeers

Nieuwe geluidsschermen aan E40 in Zwijnaarde niet voor meteen: timing jaar opgeschoven

GentDe vernieuwing van de geluidsschermen op de E40 tussen het op- en afrittencomplex in Sint-Denijs-Westrem en de verkeerswisselaar in Zwijnaarde is met minstens een jaar opgeschoven. Dat blijkt na een vraag van Vlaams Parlementslid Stephanie D’Hose (Open Vld) aan minister Lydia Peeters. 

  1. Oekraïense Anna (30) en dochtertje Milana (4) mochten maandenlang inwonen bij Hugo (67): “Ik was een week in België en hij vertrouwde me al het huis toe”
    PREMIUM

    Oekraïense Anna (30) en dochtertje Milana (4) mochten maanden­lang inwonen bij Hugo (67): “Ik was een week in België en hij vertrouwde me al het huis toe”

    Hugo Schaeck (67), een gepensioneerde tandarts uit Hansbeke, wierp zich het afgelopen jaar op als echte pater familias voor Anna (30) en dochtertje Milana (4). Hij bood de Oekraïense oorlogsvluchtelingen een thuis aan, in zijn eigen woning. “Nee, Anna hoefde niet in het huishouden te helpen. Al ben ik wel blij dat ze af en toe mijn hemden streek”, glimlacht Hugo. Geniet van een hartverwarmend dubbelinterview... maar eerst wil kleine Milana toch nog wat kwijt.
    Deinze