De nieuwe Cyclobility op de Handelsdokkaai heeft een miniatuurpiste.
Volledig scherm
De nieuwe Cyclobility op de Handelsdokkaai heeft een miniatuurpiste. © Cyclobility

Nieuwe fietswinkel geopend aan Oude Dokken: “De blikvanger is onze velodroom, gebaseerd op de piste van de Zesdaagse”

GentOnderaan een flatgebouw van zestien verdiepingen is pas een nieuwe fietsenwinkel geopend: Cyclobility. Voordien kon je de winkel aan de overkant van het water vinden, maar het pand op het Kompasplein werd te klein. Nu is er nog meer plek voor fietsen en testritten. “Veel mensen laten de auto bewust staan, dat voelen we ook in onze winkel.”

 1. Joseph Okumu kon met AA Gent de nul nog niet houden: “Niet panikeren of twijfelen aan onze kwaliteiten”
  voetbal jupiler pro league

  Joseph Okumu kon met AA Gent de nul nog niet houden: “Niet panikeren of twijfelen aan onze kwalitei­ten”

  AA Gent kende een moeizame start, met gelijke spelen tegen Standard en Sint-Truiden, maar trok tegen Westerlo ondanks heel wat blessureperikelen de overwinning over de streep. Centrale verdediger Joseph Okumu (25) erkent dat het beter kon en moest, maar wil vooral vooruitkijken. Vrijdagavond wacht in Oostende de volgende kans op een nieuwe driepunter.
 2. Hardnekkige dief pleegt amper één dag na zijn vrijlating alweer nieuwe feiten en spuwt tijdens arrestatie naar politie
  Gent

  Hardnekki­ge dief pleegt amper één dag na zijn vrijlating alweer nieuwe feiten en spuwt tijdens arrestatie naar politie

  Na een gevangenisstraf wegens diefstal, wapenvertoon en verkoop van crystal meth kwam een Gentse man opnieuw vrij. Veel indruk maakte zijn verblijf in de cel echter niet, want amper één dag na zijn vrijlating sloeg hij alweer aan het stelen. “Kansen krijgt u niet meer, u grijpt ze toch niet”, klonk het bij de rechter, die hem een effectieve celstraf van 40 maanden oplegde.