De Brico langs de Antwerpsesteenweg wordt de helft kleiner. Zo is er plaats voor een Albert Heijn.
Volledig scherm
De Brico langs de Antwerpsesteenweg wordt de helft kleiner. Zo is er plaats voor een Albert Heijn. © Wannes Nimmegeers

Nieuwe Albert Heijn langs drukke weg tussen Gent en Lochristi vergund: “Openen in 2023 moet lukken”

GentTegen het voorjaar 2023 krijgt Oostakker een filiaal van de Nederlandse supermarktketen Albert Heijn. De plannen lagen al even op tafel, maar zijn nu goedgekeurd door de Stad Gent. “In theorie kan het gebouw er tegen eind volgend jaar staan”, zegt woordvoerder Ann Maes. “Toch rekenen we beter wat speling in.”

 1. Korpschef belooft grondig onderzoek naar naaktfouille minderjarigen: “Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt, zal ik mij verontschuldigen bij de ouders en de jongens”
  PREMIUM
  Gent

  Korpschef belooft grondig onderzoek naar naaktfouil­le minderjari­gen: “Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt, zal ik mij veront­schul­di­gen bij de ouders en de jongens”

  In de gemeenteraadscommissie is dieper ingegaan op de twee jongeren van 14 en 16 jaar die in december op straat gefouilleerd werden door de politie. Het zou daarbij om een naaktfouille zijn gegaan. “Ik heb een open gesprek gehad met de vader en hij zal duidelijke feedback krijgen na een grondig onderzoek”, belooft de korpschef.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.