Kim en haar kinderen Jasper en Lola.
Volledig scherm
Kim en haar kinderen Jasper en Lola. © © Fotografie Jonah Samyn voor vtwonen.

Nieuw seizoen ‘Een Frisse Start met vtwonen’ trapt af met verhuis in Gentbrugge

Op Vitaya kan je morgenavond kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Een Frisse Start met vtwonen. Sieg De Doncker helpt alleenstaande mama Kim (38) en haar twee kinderen Jasper (11) en Lola (9) verhuizen van een huurhuis naar hun eigen rijhuis vier straten verder in Gentbrugge.

0 reacties

  1. Tot 30 maanden cel met uitstel voor duo dat gestolen wagens vanuit Frankrijk naar België verscheepte: “Wist niet dat de wagens gestolen waren”
    Gent

    Tot 30 maanden cel met uitstel voor duo dat gestolen wagens vanuit Frankrijk naar België verscheep­te: “Wist niet dat de wagens gestolen waren”

    Twee mannen zijn veroordeeld tot celstraffen van respectievelijk 30 maanden, waarvan de helft met uitstel, en 18 maanden, volledig met uitstel, wegens heling van heel wat wagens. Het tweetal bracht de gestolen wagens over vanuit Frankrijk naar ons land. Ze gebruikten hiervoor containers, maar in sommige gevallen reden ze zelf om en weer. Zelf gaven ze aan niet geweten te hebben dat de wagens gestolen waren, maar dat verhaaltje ging niet op.