Laura, Hendrik en hun team van Tush.
Volledig scherm
Laura, Hendrik en hun team van Tush. © Wannes Nimmegeers

Nieuw hamburgerrestaurant geopend in Hoogpoort: “Van een klassieke cheeseburger tot een Japanse sandwich met buikspek”

GentEr werd naar uitgekeken, de opening van Tush, het nieuwe hamburgerrestaurant in de Hoogpoort. Al dekt ‘hamburgerrestaurant’ niet de volledige lading. Je kan er eigenlijk van alles eten wat tussen twee broodjes past, dus ook Japanse sandwiches met buikspek en gestoomde broodjes met gefrituurde kip.

 1. Anshel Ver Eecke (Caruur Gent): “Heel blij dat ik na anderhalf jaar een officiële match kon spelen”
  VOLLEYBAL EUROMILLIONS LEAGUE

  Anshel Ver Eecke (Caruur Gent): “Heel blij dat ik na anderhalf jaar een officiële match kon spelen”

  Er mag gerust gesteld worden dat de ontmoeting tussen Borgworm en Caruur Gent een merkwaardig verloop kende. Het begon met de afwezigheid van Gilles Vandecaveye. Daardoor moest het team van coach Van Huffel met - ocharme - 9 spelers naar de Luikse provincie. Het spelpeil ging voortdurend op en neer. Het duel eindigde na vijf sets in het voordeel van Gent. Het had ook anders kunnen aflopen.
 2. Stemmen over hoofddoekenverbod? Dan valt laptop van liberaal Mattias De Vuyst ‘plots’ uit: “Ik heb niet de vereiste academische kennis”
  Gent

  Stemmen over hoofddoe­ken­ver­bod? Dan valt laptop van liberaal Mattias De Vuyst ‘plots’ uit: “Ik heb niet de vereiste academi­sche kennis”

  Opschudding bij de Gentse liberalen. Een stemming rond een hoofddoekverbod voor het schepencollege draaide uit op een klein relletje. Raadslid Mattias De Vuyst weigerde tegen Vlaams Belang in te gaan en zette zijn laptop dan maar uit. “Een dokter die zijn eigen zoon op de operatietafel ziet liggen, zal ook moeite hebben om die te opereren”, zegt hij.
 3. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.