Het nieuwe dierenasiel is bijna klaar.
Volledig scherm
Het nieuwe dierenasiel is bijna klaar. © Gianni Barbieux

Nieuw dierenasiel opent op 22 juni

De bouw van het nieuwe dierenasiel aan de Watersportbaan zit op schema. “De opening ervan is voorzien in het weekend van 22 juni, en tegen dan zal al een deel van de dieren er wonen”, zegt milieuschepen Tine Heyse.

2 reacties

 • Enca Caen

  3 jaar geleden
  Mooi initiatief Mevr Stephanie D'Hose, je draagt jouw hart op de juiste plaats.
 • Nadine De Mey

  3 jaar geleden
  Wel jammer dat de katten geen buitenruimte hebben en hopelijk worden geen dieren meer afgemaakt en krijgen ze allemaal een kans.En komt er meer controle op mensen die om de zoveel tijd een dier kopen om daarna weer te dumpen.Die zouden geen dieren meer mogen houden.
 1. Onduidelijkheid, frustratie en remmen voor vrachtwagens: eerste ‘vierkant groen’ op zwart kruispunt verloopt maar stroef
  Play
  Gent

  Onduide­lijk­heid, frustratie en remmen voor vrachtwa­gens: eerste ‘vierkant groen’ op zwart kruispunt verloopt maar stroef

  Na Antwerpen en Aartselaar, heeft ook Gent een ‘vierkant groen’, een kruispunt waar alle fietsers en voetgangers tegelijk groen krijgen. Sint-Amandsberg kreeg de primeur: het kruispunt van de Grondwetlaan met de Sint-Bernadettestraat was al langer een hel voor zwakke weggebruikers, maar de nieuwe regeling is niet veel beter. “Het is iets nieuws en dat is altijd wennen”, klinkt het.