Carl is zijn stek op de Groentenmarkt kwijt.
Volledig scherm
Carl is zijn stek op de Groentenmarkt kwijt. © Foto Wannes Nimmegeers

Neuzenman Carl overweegt ernstig om de handdoek te gooien: “Geen plaats meer voor mij op de Groentenmarkt”

Carl Demeestere vreest voor het einde van zijn neuzenkraam. “Ik ben al anderhalve maand aan het ijveren om mijn kraam terug op de Groentenmarkt te mogen zetten”, zegt hij. “Ondanks beloftes krijg ik maar geen vergunning. Ik vrees het faillissement”, zegt hij.

 1. Van Pater Mestdagh tot headbangen in de Brielpoort: Jan Delvaux vereeuwigt popgeschiedenis van de regio Leie Schelde in zaalshow en boek
  Regio Leie Schelde

  Van Pater Mestdagh tot headbangen in de Brielpoort: Jan Delvaux vereeuwigt popgeschie­de­nis van de regio Leie Schelde in zaalshow en boek

  Belpopexpert Jan Delvaux trekt door Vlaanderen met zijn Belpop City Specials en hierbij mag de regio Leie Schelde niet ontbreken. Op zaterdag 4 februari staat hij op de planken van Leietheater in Deinze met verhalen en weetjes over lokale muziekhelden, gaande van Johan Verminnen tot De Krekelmuit. Later volgt nog een boek over the sound of Leie Schelde.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.