De stad Gent zet alles op alles om de job van leerkracht aantrekkelijk te maken.
Volledig scherm
De stad Gent zet alles op alles om de job van leerkracht aantrekkelijk te maken. © Wannes Nimmegeers

Netoverschrijdend actieplan moet lerarentekort in Gent voorkomen: “Lerarenplatform wordt uitgebreid naar stedelijk secundair onderwijs”

De stad wil alle spelers in het Gentse onderwijsveld rond de tafel brengen om een lerarentekort te voorkomen. In overleg met de hogescholen wil Gent de job van leerkracht aantrekkelijker maken. “In het stedelijk onderwijs wordt het lerarenplatform dat startende en tijdelijke leerkrachten een 1 jaar werkzekerheid biedt volgend schooljaar uitgebreid naar secundaire scholen”, kondigt schepen van Onderwijs Elke Decruynaere (Groen) aan.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.