Kunnen we binnenkort geen neuzekes meer kopen op de Groentenmarkt? Volgens Mieke Eggermont, verantwoordelijke bij Confiserie Geldhof, zal het zo'n vaart niet lopen
Volledig scherm
PREMIUM
Kunnen we binnenkort geen neuzekes meer kopen op de Groentenmarkt? Volgens Mieke Eggermont, verantwoordelijke bij Confiserie Geldhof, zal het zo'n vaart niet lopen © Wannes Nimmegeers

Nekken Chinezen onze neuzekes? “Ze kopen alle grondstoffen op”

Gent“Gezien de keuze zo beperkt is, hebben we ervoor gekozen onze webshop even te sluiten.” Het tekort aan grondstoffen laat zich nu ook voelen in neuzekesland. Confiserie Geldhof uit Eeklo — de bekendste producent van het land — verkoopt het bekende Gentse snoepgoed voorlopig enkel in fysieke winkels. 

  1. Luc Bellings gaat op zoek naar de beste cro­que-monsieur en geeft één 9/10: “Krokant aan de buitenkant en smeuïg vanbinnen... dit is de ideale croque”
    PREMIUM

    Luc Bellings gaat op zoek naar de beste cro­que-monsieur en geeft één 9/10: “Krokant aan de buitenkant en smeuïg vanbinnen... dit is de ideale croque”

    De kans is groot dat je zelf regelmatig in een brasserie belandt voor een snelle hap, maar welke is nu écht de beste? Sterrenchef Luc Bellings trekt elke maand op pad om één gerecht in vijf brasserieën te proeven en te beoordelen. Deze week bestelt hij een croque monsieur in Hasselt, Gent, Brugge, Leuven en Antwerpen. “Leg nooit smeltkaas uit een plastic zakje op een croque! De smaak van de ham wordt er volledig door weggedrukt”