Karel De Bruyne en Sean Coene, de 'inner circle' van Kevin De Bruyne, kijken naar de match in Baracita
Volledig scherm
Karel De Bruyne en Sean Coene, de 'inner circle' van Kevin De Bruyne, kijken naar de match in Baracita © Wim Naert

Neef en vriend van Kevin De Bruyne volgen de match in Baracita, zomerbar helemaal volzet

GentIn een ‘uitverkocht’ Baracita vallen twee bezoekers net iets meer op dan de rest. Karel De Bruyne, de neef van Kevin De Bruyne, is er samen met Sean Coene, ook een vriend van Kevin. De twee komen er hun maat aanmoedigen bij de match tegen de Finnen.

  1. Op bezoek bij Pottie (74) en Rita (71), de oudste cafébazen van de Overpoort: “We zijn al naar zoveel trouwfeesten en babyborrels mogen gaan”
    PREMIUM
    Gent

    Op bezoek bij Pottie (74) en Rita (71), de oudste cafébazen van de Overpoort: “We zijn al naar zoveel trouwfees­ten en babybor­rels mogen gaan”

    Al meer dan 40 jaar baten Luc ‘Pottie’ D’haens (74) en Rita Van Rijsselberghe (71) hun studentencafé uit in de Overpoort. Ze hebben al duizenden - voornamelijk West-Vlaamse - studenten over de vloer gekregen, waaronder heel wat bekende koppen. Dat betekent ook dat ze een schat aan zotte verhalen hebben. Nu de studenten naar huis zijn voor de zomer, geven ze er enkele prijs. "Het afgelopen jaar hebben we een totaal ander leven geleid. We konden plots 10 uur slapen in plaats van 5. In het begin deed dat deugd, maar we misten onze studenten.”