Nadia Joos (64) op haar vaste stek achter de toog van café 't Kanon.
Volledig scherm
PREMIUM
Nadia Joos (64) op haar vaste stek achter de toog van café 't Kanon. © WVO

Nadia Joos (64), uitbaatster café ’t Kanon, stopt ermee: “Mijn achterkleinkinderen krijgen eindelijk een ‘gewone’ bomma”

Gent, SleidingeGedwongen door de onverwachte verkoop van het pand en de coronacrisis besliste Nadia Joos (64) vrij plots om te stoppen als cafébazin van ’t Kanon, aan de Dulle Griet. Afgelopen zondag nam ze al afscheid van de klanten, ook al eerder dan gepland door de verplichte horecastop. “Normaal zouden we doorgaan tot de herfstvakantie, maar ook dat heeft niet mogen zijn.”

 1. Electrabel stelt bouw windmolen uit, maar dan staat actiegroep voor nieuwe verrassing: “Plots verscheen andere windmolen aan de horizon”
  PREMIUM
  Gent/Evergem

  Electrabel stelt bouw windmolen uit, maar dan staat actiegroep voor nieuwe verrassing: “Plots verscheen andere windmolen aan de horizon”

  De windmolen waar verschillende buurtbewoners in Mariakerke voor vreesden, komt er voorlopig niet. Energiebedrijf Engie Electrabel wou een molen van – wieken inclusief – 180 meter bouwen, maar trok die vergunningsaanvraag in. De actiegroep reageerde tevreden, al was die opluchting van korte duur. “Blijkbaar had ook Luminus een vergunning.”
 1. Deze smartphone is een echt beest voor gamers
  Play
  games

  Deze smartphone is een echt beest voor gamers

 2. Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatijden
  Play

  Gent zorgt voor extra licht in donkere coronatij­den