De fietser werd veroordeeld, de vrachtwagenchauffeur vrijgesproken.
Volledig scherm
De fietser werd veroordeeld, de vrachtwagenchauffeur vrijgesproken. © rv

Nadat ze met elkaar op de vuist gingen na dispuut: fietser veroordeeld tot werkstraf, vrachtwagenchauffeur vrijgesproken

GentNa een dispuut over een gevaarlijke verkeerssituatie ter hoogte van de parking van de Delhaize in Wondelgem gingen een fietser en een vrachtwagenchauffeur met elkaar op de vuist. De fietser sloeg als eerste in het gezicht van de chauffeur, die zijn belager vervolgens tegen de grond werkte. De rechter veroordeelde de fietser tot een werkstraf van 60 uur, de vrachtwagenchauffeur werd vrijgesproken.

  1. Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”
    voetbal jupiler pro league

    Matisse Samoise (AA Gent) bekocht penalty met blessure: “Ik hoorde het publiek ‘hands' roepen, dus ging ik ook maar reclameren”

    AA Gent heeft zich dankzij een penalty van Hugo Cuypers naar een zege tegen Westerlo geknokt. Bij een 1-1-stand verraste Matisse Samoise z'n rechtstreekse tegenstander De Cuyper waardoor de bal tegen diens hand en dus op de stip belandde. Matisse Samoise moest in de loop van de tweede helft het veld verlaten met een heupblessure, ook door diezelfde actie.