AA Gent verwacht binnenkort zijn eigen versie van het gezelschapspel Monopoly.
Volledig scherm
AA Gent verwacht binnenkort zijn eigen versie van het gezelschapspel Monopoly. © Wannes Nimmegeers

Na Monopoly Gent, nu ook Monopoly KAA Gent: jij mag nog 5 voetballers op het spelbord plaatsen

GentNu al op zoek naar kerstcadeaus? In november komt er een Buffalo-editie van het bekende gezelschapsspel Monopoly uit. Dat het zo lang duurt, heeft een logische reden: de fans mogen mee beslissen welke spelers gekocht en verkocht zullen worden in het spel.

 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Man (47) krijgt 6 jaar cel nadat hij gezicht slachtoffer openhaalt met mes: “Millimeters verschil en het was fataal afgelopen”
  PREMIUM
  Gent

  Man (47) krijgt 6 jaar cel nadat hij gezicht slachtof­fer openhaalt met mes: “Millime­ters verschil en het was fataal afgelopen”

  Een 47-jarige is veroordeeld tot een celstraf van zes jaar voor een brutale moordpoging afgelopen zomer. Hij belde in het holst van de nacht aan bij een kennis en takelde hem toe met een scherp voorwerp. Het slachtoffer bleef achter met een snijwonde van 20 centimeter, van oor tot mondhoek. “U had geen andere intentie dan het doden van uw slachtoffer”, aldus de rechtbank.