De woning werd voor de tweede maal doelwit van een home-invasion op één week tijd.
Volledig scherm
De woning werd voor de tweede maal doelwit van een home-invasion op één week tijd. © Didier Verbaere

Na dochter, deelt nu vader in de klappen bij tweede home-invasion op zelfde villa in één week tijd: “Link tussen beide feiten wordt natuurlijk onderzocht”

GentDe bewoners van een villa in een rustige wijk in Sint-Amandsberg (Gent) zijn doodsbang na een tweede brutale home invasion in amper één week tijd. Vorige week vielen de daders een dochter van het gezin aan, deze keer werd de vader zwaar toegetakeld. Of er een link is tussen beide overvallen, wordt onderzocht.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Speeddating voor vrijwilligers in het UFO: “Gewoon luisteren en de eenzaamheid tegen gaan, dat is al veel”
  GENT

  Speedda­ting voor vrijwilli­gers in het UFO: “Gewoon luisteren en de eenzaam­heid tegen gaan, dat is al veel”

  Geen studenten in het UFO op zaterdag, maar een zestigtal organisaties die op zoek zijn naar helpende handen. 16 procent van de Gentenaars is al vrijwilliger en veel anderen zoeken nog naar de perfecte match. Die konden ze op zaterdag zoeken in het UFO, op de vrijwilligersbeurs. “Ooit werkte ik op de palliatieve afdeling, nu wil ik buddy worden voor dementerenden”.