Kinky Star op de Vlasmarkt.
Volledig scherm
Kinky Star op de Vlasmarkt. © Jill Dhondt

Muziekcafé Kinky Star werpt kritische blik op muziekindustrie met eigen podcast

Kinky Star, het muziekcentrum op de Vlasmarkt, is een eigen podcast gestart: Status Quoi. Hiermee willen de muziekfans een kritische blik werpen op de huidige muziekindustrie. Daar komen ook onderwerpen als mentale gezondheid aan te pas.

  1. Streekgenoten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoopte derde plaats”
    Triatlon

    Streekgeno­ten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoop­te derde plaats”

    Opvallend sterke Belgische prestaties in de Ironman van Finland afgelopen weekend. LTTD-atleet Hannes Bonami streed er lang mee voor een tweede plaats, maar moest uiteindelijk vrede nemen met het brons. Streekgenoot Filip Sheridan leverde op zijn beurt ook een strijd voor het podium. Hij kraakte in het afsluitende loopnummer en werd vierde. Dankzij hun knappe prestaties hebben beide triatleten wel een startbewijs voor de Ironman van Hawaï binnen twee maanden te pakken.