Het beschermend materiaal komt nu vlot binnen
Volledig scherm
Het beschermend materiaal komt nu vlot binnen © RV

Mondmaskers en beschermende kledij voor artsen en verplegers: “Nog 400.000 stuks onderweg”

De Gentse ondernemers blijven maar mondmaskers en beschermende kledij naar ons land brengen. “De voorbije weken hebben we zo’n 100.000 stuks verdeeld over allerhande zorginstellingen: politie, ziekenhuizen, huisartsen… We hebben net 900 mondmaskers geleverd aan de Broeders Van Liefde”, zegt Nicolas De Reuck van Immo Da Vinci. 

 1. Voetbalbond op zoek naar nieuwe vliegende reporter, een collega voor Brecht en Jonathan uit Gent
  PREMIUM
  Gent

  Voetbal­bond op zoek naar nieuwe vliegende reporter, een collega voor Brecht en Jonathan uit Gent

  De Voetbalbond lanceerde begin oktober een zoektocht naar een nieuwe vliegende reporter, een brug tussen de nationale voetbalploegen en de supporters. Brecht Schelstraete (33) en Jonathan Vanooteghem (26) uit Gent verzorgen al jaren de sociale media voor de Rode Duivels en de Red Flames, en geven maar al te graag wat tips voor wie overweegt zich kandidaat te stellen. “Deel uitmaken van de familie rond de nationale ploegen, dat is onbeschrijflijk”
 2. Guy Seeuws (VDK Gent) voorstander om competitie voort te zetten: “Met stoppen los je niets op. Je schuift alleen problemen vooruit”

  Guy Seeuws (VDK Gent) voorstan­der om competitie voort te zetten: “Met stoppen los je niets op. Je schuift alleen problemen vooruit”

  De competitie bij de vrouwen in de Liga A wordt opnieuw uitgesteld. Voor sommige volleybalteams is dat een logische beslissing. Omdat het organisatorisch en financieel onhaalbaar blijkt te zijn. Vier ploegen - onder wie ook VDK Gent - zijn overtuigd dat het wel kan. Maar dan moeten de strenge protocollen - al goedgekeurd door de ministeries - strikt toegepast worden en dat is niet voor elke Ligaploeg realiseerbaar.
 3. Leen Dhoore is Covid-commissaris van EuroMillions League: “Bal ligt in ons kamp, herstart moet lukken”

  Leen Dhoore is Co­vid-commissa­ris van EuroMilli­ons League: “Bal ligt in ons kamp, herstart moet lukken”

  Leen Dhoore - verantwoordelijke voor regionale operaties in Oost- en West-Vlaanderen bij het ondersteunend bedrijf voor preventie en bescherming Mensura - is ideaal geplaatst om advies te verlenen in verband met de veiligheid en de gezondheid van de profclubs in de EuroMillions League. Zij volgt van nabij de volleyballers bij Liga A-ploeg Caruur Gent en werd aangesteld als Covid-commissaris om alles in de juiste banen te leiden.
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is