"Ik gebruik meergranenbroodjes", zegt Mohannad Elabd. "Iets duurder maar betere kwaliteit.”
Volledig scherm
"Ik gebruik meergranenbroodjes", zegt Mohannad Elabd. "Iets duurder maar betere kwaliteit.” © Cedric Matthys

Mohannad (39) deelt hele avond lang gratis falafel uit aan Overpoort: “Flyers drukken kost me meer geld”

GentNog op zoek naar een avondmaal? Dan moet je maandagavond in de buurt van de Overpoort zijn. Daar deelt uitbater Mohannad Elabd (39) vanaf 19.00 uur gratis broodjes falafel uit in zijn zaak #Falafel. “Enkel hier vind je Egyptische falafel”, zegt hij. 

  1. De BurgeRmeester van Gent: Jilles D’Hulster opent binnenkort een zesde Jilles Beer & Burgers-burgerrestaurant. “En daarna kijk ik over de grenzen, want Belgisch bier doet het daar beter dan hier”
    PREMIUM
    Gent

    De BurgeRmees­ter van Gent: Jilles D’Hulster opent binnenkort een zesde Jilles Beer & Bur­gers-burgerres­tau­rant. “En daarna kijk ik over de grenzen, want Belgisch bier doet het daar beter dan hier”

    Zijn carrière startte hij als decorbouwer bij de opera van Gent, maar Gentenaar Jilles D’Hulster stapte in 2010 over naar de horeca. “Ik had overal in het buitenland ‘fast casual’ restaurants gezien, dat hadden we hier toen nog niet. Eén burgerrestaurant aan de Tentoonstellingslaan werden er intussen 5 met binnenkort zelfs een Zesde. Het verhaal van een ‘rostekop’ uit Drongen die vooral zijn buikgevoel volgt.