Trainer Erol Cetim van FC Avrasya.
Volledig scherm
Trainer Erol Cetim van FC Avrasya. © Foto Wannes Nimmegeers

"Moeten mijn spelers dan doodvallen?"

WONDELGEMDe voorzitter van FC Avrasya dreigt naar de rechter te stappen wegens discriminatie door de voetbalbond. Tijdens een wedstrijd tegen Excelsior Donk gooide een supporter van Donk een bierflesje naar een van zijn spelers. De voetbalbond oordeelde dat niet de Donkse supporter, maar wel de spelers van FC Avrasya beboet moeten worden. "Moeten mijn spelers dan doodvallen?"

 1. Na dood van haar man wil Madam Bakster verdriet bespreekbaar maken: “Dúrf hulp vragen”
  PREMIUM
  Gent

  Na dood van haar man wil Madam Bakster verdriet bespreek­baar maken: “Dúrf hulp vragen”

  Met een campagne rond ademruimte wil Laura Verhulst (28), alias Madam Bakster, het verlies van haar levenspartner Kobe Jacxsens (30) een plaats geven. Kobe verloor begin december de ongelijke strijd tegen maagkanker. “Ik wil graag een lans breken voor het belang van rust en herstel in een periode van rouw”, zegt de onderneemster, die onder meer een ‘troostdoos’ ontwikkelde.
 2. Ter vervanging van de Blauwe Kiosk komt... dezelfde Blauwe Kiosk: vanaf Pasen weer oesters en schuimwijn op de Kouter
  PREMIUM
  Gent

  Ter vervanging van de Blauwe Kiosk komt... dezelfde Blauwe Kiosk: vanaf Pasen weer oesters en schuimwijn op de Kouter

  In maart 2020 besliste de stad om de concessieprijs voor de Blauwe Kiosk op de Kouter dermate te verhogen, dat uitbater Peter Maximus de handdoek in de ring gooide. Resultaat: sinds september 2020 stond er helemaal niks meer. De stad krabbelde terug qua vraagprijs, en vond nu een nieuwe uitbater: Joris Van Duffel, die de Blauwe Kiosk van Peter Maximus kocht. “Qua aansluiten bij het verleden kon het alvast niet beter", klinkt het bij de stad.