Christine hoopt op een snelle oplossing
Volledig scherm
Christine hoopt op een snelle oplossing © PJDG

Moeder, dochter en twee kleinkinderen aangereden op zebrapad zwart kruispunt: “Dagelijkse kost, helaas. Van blikschade kijken we zelfs niet meer op”

GentOp het kruispunt van de Grondwetlaan met de Visitatiestraat zijn woensdagochtend vier voetgangers aangereden door een personenwagen. Het gaat om twee volwassenen en twee jonge kinderen. Buurtbewoners zijn de gevaarlijke situaties intussen meer dan beu en smeken om een oplossing.

  1. Jonge dief (18) lacht rechter in gezicht uit tijdens ondervraging: “Begrijpt u eigenlijk wel wat er boven uw hoofd hangt?”
    Gent

    Jonge dief (18) lacht rechter in gezicht uit tijdens ondervra­ging: “Begrijpt u eigenlijk wel wat er boven uw hoofd hangt?”

    Drie jongeren riskeren celstraffen tot 14 maanden na een hele reeks diefstallen in Gent. Het drietal beroofde mensen en brak in in verschillende woningen. Hun buit verstopten ze op een werf in Gentbrugge, waar ze op 28 augustus van dit jaar op heterdaad betrapt werden. In de rechtbank was de ernst van de feiten duidelijk nog niet doorgedrongen tot hen.