Mobilhomes op de parking aan de Watersportbaan.
Volledig scherm
Mobilhomes op de parking aan de Watersportbaan. © Gianni Barbieux

Mobilhomes moeten weg aan Watersportbaan

Omdat steeds meer mensen er ook overnachten, zullen mobilhomes binnenkort niet meer mogen parkeren aan de Watersportbaan. De kampeerders veroorzaken er te veel overlast en afval.

7 reacties

 • Dirk Houte

  4 jaar geleden
  Ze kennen niet eens het verschil tussen een caravan en een camper...
 • Marjan De muyer

  4 jaar geleden
  De camping Blaarmeersen is gesloten van 1/11 tot 1/4 en is daarbij ook nog duur als je er met 2 personen staat...je bent al snel 40 euro kwijt voor 1 nacht...goede mobilhome mensen droppen geen vuil...het zijn meestal de ... die vuil achterlaten
 • Guido Vermeersch

  4 jaar geleden
  Reizigers met een mobilhome laten geen vuil achter en hebben een eigen wc. Met mijn oude auto mag ik 't stad niet meer binnen, met de mobilhome niet meer parkeren, dan gaan we maar voor de winter naar Spanje, want daar zien ze ons graag komen. Dan niet zagen dat de middenstand geen werk heeft.
 • Maria Gebruers

  4 jaar geleden
  Zijn wel caravans die daar staan
 • Ron Van den Bergh

  4 jaar geleden
  Camperaars kennen inderdaad de regels, hebben meestal in hun camper een eigen douche en nemen hun afval mee. Is gewoon de bedoeling camperaars naar camping Blaarmeersen te dwigen. Zorg er dan voor dat daar voor campers speciale verharde plaatsen zijn en goedkopere tarieven .Ron van den Bergh
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.