Buffalo's in het stadion van Saint-Etienne. Daar was de sfeer wel fantastisch. Buiten het stadion een pak minder.
Volledig scherm
Buffalo's in het stadion van Saint-Etienne. Daar was de sfeer wel fantastisch. Buiten het stadion een pak minder. © RV

Miserie bij voetbalmatch Saint-Etienne was voorspeld, supporters waren op hun hoede. Balans: gebroken busruit en gebroken neus

“Ja, er was voldoende politie op de been in Saint-Etienne. Maar die supporters daar zijn gewoon niet onder controle te houden. Gelukkig waren de onze verwittigd.” Dat zegt Dirk Piens, directeur organisatie bij KAA Gent. “De sfeer in het stadion was wél de hele wedstrijd fantastisch.”

0 reacties

 1. Hip, gastronomisch en bijna altijd volzet: dit zijn de populairste fine dining restaurants in Gent
  PREMIUM
  Gent

  Hip, gastrono­misch en bijna altijd volzet: dit zijn de populair­ste fine dining restau­rants in Gent

  Zuchten, vloeken en uiteindelijk thuis moeten blijven. Het is een gekend scenario als je in Gent nog snel een gastronomisch restaurant wil bezoeken. Wachttijden om een tafeltje te reserveren lopen enorm op dezer dagen. We lijsten de recent geopende zaken die tegenwoordig immens populair zijn. Sleept een van deze restaurants maandag een Michelinster in de wacht? Het zou zomaar kunnen...
 2. Drie bussen met supporters van AA Gent aangevallen in Saint-Étienne

  Drie bussen met supporters van AA Gent aangeval­len in Saint-Étienne

  De Ultras van Saint-Étienne hebben hun slechte reputatie alle eer aan gedaan voor aanvang van het Europa League-duel met AA Gent. De Franse fans gooiden een ruit in van een bus die Buffalo-fans naar het stadion bracht, zo meldt een supporter van AA Gent. De Oost-Vlaamse club waarschuwde zijn supporters eerder al voor gevaarlijke situaties in de Franse stad. Er werd niet gescoord, waardoor de Buffalo’s naar de volgende ronde mogen.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.