Een ontsluiting van de haven in Gent én Terneuzen zou in de toekomst een massa vrachtwagens van de weg kunnen halen
Volledig scherm
Een ontsluiting van de haven in Gent én Terneuzen zou in de toekomst een massa vrachtwagens van de weg kunnen halen © Didier Verbaere

Minister Gilkinet ondertekent morgen intentieverklaring Rail Ghent - Terneuzen. “Symbolisch een enorme stap”

GentWoensdag ondertekende mobiliteitsminister Georges Gilkinet de intentieverklaring om de goederenspoorlijn Gent - Terneuzen uit te bouwen. Dat wil niet zeggen dat de spoorlijn er binnenkort zal liggen, wel dat de kans reëel is dat ze er echt komt. “Ik zie niet in welke enthousiaste partner nu nog zijn staart zou intrekken”, zegt Joris Vandenbroucke (sp.a)

 1. Charlotte Desmet (VDK Gent): “Iedereen speelt ontzettend graag volleybal, maar we tonen het niet op het veld”
  VOLLEYBAL LIGA A

  Charlotte Desmet (VDK Gent): “Iedereen speelt ontzettend graag volleybal, maar we tonen het niet op het veld”

  Het sprankelende volleybal dat VDK Gent voor de winterstop demonstreerde, lijkt momenteel een beetje afwezig bij het team van coach Stijn Morand. Zaterdagmiddag werd een degelijke prestatie neergezet tegen de Limburgse Volley Ladies, maar toch werd het een 1-3-nederlaag. Wanneer de luchtbelletjes uit het champagnevolleybal verdwenen zijn, dan is het maar platjes.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras