Minister Mathias Diependaele en Vooruit-coördinator Franky Devos na de ondertekening van de eerste schijf van 2 miljoen euro voor de restauratie van het kunstencentrum.
Volledig scherm
Minister Mathias Diependaele en Vooruit-coördinator Franky Devos na de ondertekening van de eerste schijf van 2 miljoen euro voor de restauratie van het kunstencentrum. © Wannes Nimmegeers

Minister Diependaele (N-VA) kondigt start restauratiewerken Vooruit aan: “Besparingen op cultuur blijven gerechtvaardigd”

In de Vooruit heeft Vlaams minister van Onroerend Erfgoed Mathias Diependaele (N-VA) het symbolische startschot gegeven voor de restauratiewerken die het komende voorjaar starten in het kunstencentrum. Na de heisa rond de cultuurbesparingen zorgde de timing van zijn bezoek voor gefronste wenkbrauwen in de Gentse kunstinstelling. “Dit bewijst juist dat we wèl in cultuur investeren”, stelt Diependaele.

0 reacties

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.