Ilse en Bastiaan hebben zicht op 'Voiture 21' van Milosh Luczynski. En als ze erop uitgekeken zijn, dan gaat het gordijn gewoon dicht.
Volledig scherm
Ilse en Bastiaan hebben zicht op 'Voiture 21' van Milosh Luczynski. En als ze erop uitgekeken zijn, dan gaat het gordijn gewoon dicht. © Foto James Arthur

"Met het gordijn dicht merken we er niets van"

 1. Gentenaars welkom in loopclub van minderjarige niet-begeleide vluchtelingen

  Gentenaars welkom in loopclub van minderjari­ge niet-begeleide vluchtelin­gen

  De Gentse tak van Minor Ndako, een organisatie die niet-begeleide minderjarige vluchtelingen begeleidt, heeft sinds kort een eigen loopclub. De jongeren gingen al een paar keer op pad, maar gisteren waren voor het eerst ook ‘gewone’ Gentenaars welkom. “We willen de jongeren het gevoel geven dat ze behoren tot een echte sportclub, niet dat ze gewoon een groep vluchtelingen zijn die samen gaan lopen.”
 2. Hello Fresh voor baby’s en kleuters: drie chefs lanceren verse babyvoeding aan huis
  PREMIUM
  Drongen

  Hello Fresh voor baby’s en kleuters: drie chefs lanceren verse babyvoe­ding aan huis

  Niets is zo belangrijk voor kinderen als goede voeding. Dat weten Tim Nowé, Davy De Pourcq en Thomas Depraetere, de chefs van SIR Catering in Drongen, maar al te goed. Dus lanceerden ze verse babyvoeding met biologische groenten, vlees en vis onder de naam Little Pumpkin. “Ouders hebben vaak geen tijd om lekker en gezond te koken voor hun kroost. Dus doen wij het. We bereiden onze voeding, vriezen ze meteen in en leveren ze aan de deur zodat je ze enkel nog hoeft op te warmen.”