De Zwijnaardesteenweg krijgt er fietsenstallingen bij ten koste van parkeerplaatsen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Zwijnaardesteenweg krijgt er fietsenstallingen bij ten koste van parkeerplaatsen. © PJDG

Meningen zijn verdeeld over het verdwijnen van parkeerplaatsen in Nieuw Gent: “Misschien is dit op de lange termijn beter voor de wijk”

GentDe straten rond Nieuw Gent verliezen binnenkort 30 parkeerplaatsen, maar krijgen er wel 263 fietsenstallingen voor in de plaats. We vroegen de mening van enkele handelaars en inwoners van de wijk. En die zijn nogal verdeeld.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.