Rozebroeken.
Volledig scherm
Rozebroeken. © Wannes Nimmegeers

Medewerker zwembad Rozebroeken: “Betastingen en aanrandingen stapelen zich op, maar als wij politie bellen, worden we zélf op het matje geroepen”

“Rozebroeken zit met een probleem. De incidenten met betastingen en aanrandingen stapelen zich op, maar wanneer wij de politie bellen, worden we door de directie soms zélf op het matje geroepen.” Dat vertelt een anonieme medewerker van het zwembad aan onze krant. Lago, dat het zwembad via een publiek-private samenwerking uitbaat, reageert geschokt en opent vandaag een intern onderzoek.

 1. Hells Angel veroordeeld tot 7 jaar cel voor verboden wapenbezit en betrokkenheid bij cannabisplantages: “Die wapens, we zijn precies bij de neanderthalers”
  PREMIUM
  Gent

  Hells Angel veroor­deeld tot 7 jaar cel voor verboden wapenbezit en betrokken­heid bij cannabis­plan­ta­ges: “Die wapens, we zijn precies bij de neandertha­lers”

  In het hof van beroep in Gent zijn verschillende leden van de Hells Angels veroordeeld voor verboden wapenbezit en betrokkenheid bij cannabisplantages in Leisele en het Nederlandse Goes. Aanvankelijk werden er straffen gevorderd tot 4 jaar cel, maar die vond het Openbaar Ministerie te mild. Woensdag kreeg de spilfiguur Philippe D. te horen dat zijn straf verzwaard werd naar 7 jaar cel.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond