Een sportwagen heeft een dertigtal meter vangrail kapotgereden in Gent.
Volledig scherm
Een sportwagen heeft een dertigtal meter vangrail kapotgereden in Gent. © RV

Maserati rijdt 30 meter vangrail op Keizerviaduct kapot

Op het Keizerviaduct heeft de bestuurder van een sportwagen Maserati donderdagnacht rond 23.20 uur dertig meter vangrail vernield. De vangrails vielen naar beneden en raakten een geparkeerde wagen.

46 reacties

 • Gunther Mincke

  2 jaar geleden
  25 jaar en zo een wagen? Er zou beter een maximum cc opstaan per leeftijd. 18 tot 21 jaar max 1000cc 22 tot 25 jaar max 2000cc vanaf 28 cc onbeperkt.zou die dan ook beperken tot maximum 130km per uur. 10 meer dan toegelaten om het inhalen te verbeteren.
 • Labiau Ronny

  2 jaar geleden
  Wat is 15okm/u voor zo een wagen? Niets
 • Tony Van der Heyden

  2 jaar geleden
  Had het nu een Ford of een Fiat geweest, zouden al die alweters ook zo veel commentaar gehad hebben. Iemand weet hier zelfs te vertellen dat hij waarschijnlijk 150 km/u reed. Ja, sommigen zijn echte specialisten en kunnen perfect inschatten hoe snel iemand reed, ze moeten het zelfs niet gezien hebben.
 • Peter Verhelst

  2 jaar geleden
  Gelukkig betonblokken in de middenberm anders had ie zeker een tegenligger mee. Zet aub meer camera's op ring Gent want er denken er nog altijd dat je daar mag vliegen. Onverantwoord.
 • gun ae

  2 jaar geleden
  Zal alvast indruk gemaakt hebben op zijn passagier
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Coach Stijn Morand na het demonstratievolleybal van VDK Gent tegen Antwerpen: “Alles klopte”
  Volleybal Liga A

  Coach Stijn Morand na het demonstra­tie­vol­ley­bal van VDK Gent tegen Antwerpen: “Alles klopte”

  VDK Gent heeft zaterdagavond verschroeiend uitgehaald tegen het Antwerp Volley Team. Veelzeggende cijfers maken het overwicht van de ploeg van trainer-coach Stijn Morand overduidelijk. Dit was eenrichtingsvolleybal, een ware demonstratie. De onthutste Antwerpse meisjes stonden perplex bij zo veel Gents geweld. Het zou voor veel ploegen heel moeilijk geweest zijn om hierop een antwoord te vinden.
 3. REEKS: KLAAR OM DE WERELD TE VEROVEREN. Ike (24) lanceert na zijn depressie het eerste 'relaxdrankje': “Getest op mijn mama”
  PREMIUM
  GENT

  REEKS: KLAAR OM DE WERELD TE VEROVEREN. Ike (24) lanceert na zijn depressie het eerste 'relaxdrank­je': “Getest op mijn mama”

  Je bent jong, je wil wat. En je doet het ook. Studeren en ondernemen tegelijk, da’s geen evidentie, maar elk jaar staan er jonge Gentse studenten klaar om de wereld te veroveren met hun bedrijfje. Wij brengen vijf ‘Gentrepreneurs’ in beeld. Vandaag: Ike Byosiere (24) overwon een depressie en brengt nu relaxdrankje Ezz op de markt. “Het cannabisextract hebben we vervangen door hennep.”