Een sportwagen heeft een dertigtal meter vangrail kapotgereden in Gent.
Volledig scherm
Een sportwagen heeft een dertigtal meter vangrail kapotgereden in Gent. © RV

Maserati rijdt 30 meter vangrail op Keizerviaduct kapot

Op het Keizerviaduct heeft de bestuurder van een sportwagen Maserati donderdagnacht rond 23.20 uur dertig meter vangrail vernield. De vangrails vielen naar beneden en raakten een geparkeerde wagen.

46 reacties

 • Gunther Mincke

  1 jaar geleden
  25 jaar en zo een wagen? Er zou beter een maximum cc opstaan per leeftijd. 18 tot 21 jaar max 1000cc 22 tot 25 jaar max 2000cc vanaf 28 cc onbeperkt.zou die dan ook beperken tot maximum 130km per uur. 10 meer dan toegelaten om het inhalen te verbeteren.
 • Labiau Ronny

  1 jaar geleden
  Wat is 15okm/u voor zo een wagen? Niets
 • Tony Van der Heyden

  1 jaar geleden
  Had het nu een Ford of een Fiat geweest, zouden al die alweters ook zo veel commentaar gehad hebben. Iemand weet hier zelfs te vertellen dat hij waarschijnlijk 150 km/u reed. Ja, sommigen zijn echte specialisten en kunnen perfect inschatten hoe snel iemand reed, ze moeten het zelfs niet gezien hebben.
 • Peter Verhelst

  1 jaar geleden
  Gelukkig betonblokken in de middenberm anders had ie zeker een tegenligger mee. Zet aub meer camera's op ring Gent want er denken er nog altijd dat je daar mag vliegen. Onverantwoord.
 • Gunnar Aers

  1 jaar geleden
  Zal alvast indruk gemaakt hebben op zijn passagier
 1. Gesloten horecazaken krijgen in volle lockdown (foute) factuur voor terrasbelasting: “Administratieve kronkel, maar uitstel is mogelijk”
  Gent

  Gesloten horecaza­ken krijgen in volle lockdown (foute) factuur voor terrasbe­las­ting: “Admini­stra­tie­ve kronkel, maar uitstel is mogelijk”

  Eind december viel bij de Gentse horecazaken alsnog een factuur voor terrasbelasting in de bus, met de mededeling 7/24. De terrasbelasting die (minstens) tot maart 2021 is kwijtgescholden. Het blijkt een administratieve kronkel te zijn. “Iedereen kreeg een mail met uitleg dat die factuur niet klopt", legt schepen Rudy Coddens uit. “Maar voor de eerste twee maanden van 2020 moet wel degelijk betaald worden.” Slechte timing dan? “Die factuur moest boekhoudkundig gezien in 2020 worden ingeboekt.”
 2. De Twaalf Werken van Watteeuw: wat staat Gent nog te wachten in 2021?
  PREMIUM
  Gent

  De Twaalf Werken van Watteeuw: wat staat Gent nog te wachten in 2021?

  De XII werken van Vanoudenhoven. Televisiefiguur Rob Vanoudenhoven stond met het drukbekeken televisieprogramma op het toppunt van zijn roem, maar verdween niet veel later in de anonimiteit. Dat Filip Watteeuw (Groen) hetzelfde lot beschoren zal zijn, lijkt ons weinig waarschijnlijk. En toch kwam de schepen voor Openbare Werken onlangs met zijn Twaalf Werken voor 2021 op de proppen. Van Wondelgem, tot Ledeberg of de Brugse Poort: hier gaat de schop dit jaar in de grond.
 1. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"