Marcos met zijn kat, die het hoofdpersonage is in zijn allereerste boek
Volledig scherm
PREMIUM
Marcos met zijn kat, die het hoofdpersonage is in zijn allereerste boek © Wannes Nimmegeers

Marcos (12) heeft zijn eerste boek uit: “De stunts van mijn kat hebben mij geïnspireerd”

GentMarcos Ogèn-Exposito is 12 en heeft zijn eerste zelfgeschreven boek in handen. Dat pende hij neer toen hij 11 was, maar verbetering, lay-out en druk gingen kostten nog een paar maanden werk. Hoofdpersonage in het boek ‘Wilde Katten - De Bloedclan’ is Rony, de kat van Marcos. “Of ik later schrijver wil worden? Neen, veel te saai.”

  1. Tot zes uur wachten en liefst twee keer naar huis gestuurd: opnieuw lange rijen aan autokeuring, maar “absoluut niet zoals in de zomer”
    UPDATE

    Tot zes uur wachten en liefst twee keer naar huis gestuurd: opnieuw lange rijen aan autokeu­ring, maar “absoluut niet zoals in de zomer”

    De lange wachtrijen aan de autokeuringsstations zijn nog niet van de baan. Via 4040 melden verschillende lezers de laatste tijd dat ze opnieuw uren moeten aanschuiven voor de autokeuring. Zo is het keuringsstation van Hoboken open tot 17 uur, maar gingen de poorten om 12 uur al dicht wegens de grote drukte. “Er is toch al heel wat gedaan”, zeggen ze bij GOCA Vlaanderen, de sectorfederatie voor de autokeuring. “Wij blijven verder klantgericht werken en acties uitrollen.”
    Wondelgem